Drugi o nama

Pročitajte što kažu korisnici naših usluga:

Spomenuo sam da sam Vaše usluge koristio lani na proljeće za prijevoz stvari pokućstva na relaciji Zagreb – Selce i siguran sa da ću ih negdje u ljeto-jesen trebati opet. Htio sam više puta , baš onako domaći, pohvaliti vaše dečke jer sam se i ja vozio sa njima, pa je sad prilika reći da bi sa takvima čovjek putovao svuda.

Ukratko, po svemu nekak’ imponiraju i baš je ispalo onako kako sam i prije od dosta ljudi čuo o prijevozu Mrav: mladi, zdravi ozbiljni mladi dečki. Ja u stvari hvalim vašu određenu dvojicu: pravi profecionalci, ozbiljni, ne pričaju previše dok voze, pažljivi, posebno onaj niži, stariji, a mlađi i viši je onaj koji je nakon te vožnje u Selce nastavio na godišnji odmor na otok Krk.

Vi bute već znali koji su to dečki jer mislim da je fer mladost i pohvaliti Hvala i pozdrav

Pobor Vitomir.


Iskreno preporučam tvrtku Mrav za pomoć pri selidbi, uz napomenu da koristim riječ pomoć upravo iz razloga što kod djelatnika do izražaja dolazi isključivo timski rad, njihova predusretljivost, strpljivost i korektnost, što je vrlo bitno u uvjetima specifičnih preseljenja skupocjene kompjuterske opreme i fragilnih predmeta. Iz vlastitog iskustva, slobodna sam izjaviti kako mnoge uslužne djelatnosti ovog tipa imaju djelatnike koji nervozno odrađuju posao. U svakom slučaju, ključna riječ mog komentara je “POMOĆ” pri selidbi.

Srdačan pozdrav!
Ksenija Ivanišević, voditelj prodaje
YKK Austria GmbH
Predstavništvo za Republiku Hrvatsku

Dragi Mravci,
Jako smo zadovoljni Vašim radom, točnošću i brzinom obavljanja posla.
Molimo Vas da orginal računa pošaljete na:
Qatar Airways Podružnica Zagreb

Postovani,
samo smo htjeli potvrditi da je cijela posiljka stigla neostecena unatoc prirodi posiljke, te se jos jednom zahvaliti na profesionalnoj i kvalitetnoj usluzi.
Lijep pozdrav
,
J. i E. V.”


Poštovani,
Hvala na dostavljenom računu.
Srdačan pozdrav vama i dečkima koji su odlično odradili posao!

SAFEGE d.o.o. (Hana G.)

Znam da malo kasnim od ponedjeljka, ali eto ipak se zelim zahvaliti sto ste me ubacili vrlo rano za montazu zbog nase situacije s cekanjem druge bebe i posebno bi htio pohvaliti decke koji su montirali tbog profesionalnosti, kvalitete izvedbe i ugodnosti za razgovor. kad bi mi bar takvi svi radnici bili, vec bi se mogo useliti u kucu…svako dobro i jos jednom hvala i sretno, drazen…

Poštovani,
hvala na vrhunskoj usluzi i susretljivosti prilikom nabavke IKEA fotelje Graca.
Srdačan pozdrav do naredne prilike,
Marko G.

Javi nam što misliš o našim uslugama kroz donji formular

Tvoje ime (obvezno)

Tvoj email (obvezno)

Predmet

Tvoja poruka

Privola za korištenje podataka

Klikom na gornji chekbox "Privola za korištenje podataka" dajete nam privolu za spremanje i objavu njezina sadržaja na našim stranicama, privolu možete povući u bilo koje vrijeme slanjem maila na info@mrav.hr ili pozivom na broj telefona 099 300 3000.

Molimo kliknite na "I'm not a robot"